Στην Αγορά ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Εξαιρετικά εγκάρδια υποδοχή επεφύλαξαν στον Βασίλη Λαμπρινό οι καταστηματάρχες του Ηρακλείου, στην καθιερωμένη βόλτα του για τις ευχές του Πάσχα, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου 27 Απριλίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης ‘Δύναμη Πολιτών’.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Δύναμης Πολιτών, περπάτησε τους κεντρικούς δρόμους της πόλεως, αλλά και την αγορά,  και είχε την ευκαιρία να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους μαγαζάτορες, τους καταναλωτές καθώς και τους περαστικούς.

Το κλίμα ήταν  ιδιαίτερα θετικό για τον Δήμαρχο, ο οποίος άκουσε με ικανοποίηση πολλούς καταστηματάρχες και δημότες να του εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την εικόνα που έχει αποκτήσει το ιστορικό κέντρο, τώρα που οι επιστρώσεις  στην Ίδης και την Δικαιοσύνης έχουν ολοκληρωθεί.

Όπως δήλωσε σχετικά:

«Είναι  πραγματικά πολύ ευχάριστο να βλέπεις τόσες οικογένειες με παιδιά να περπατούν στην Ίδης και στην Δικαιοσύνης.

Η Ανάπλαση του Σταυρού αναβαθμίζει ουσιαστικά το  ιστορικό κέντρο και τα οφέλη της για την τοπική επιχειρηματικότητα έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ορατά.

Με σχέδιο και μεθοδικότητα αλλάζουμε το Ηράκλειο προς το καλύτερο. Και οι δημότες, όπως μας έδειξαν με την υποδοχή τους και όπως μας δείχνουν κάθε μέρα,  το βλέπουν και το εκτιμούν.

Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να προχωράμε μπροστά. Μόνο μπροστά.

Καλή Ανάσταση σε όλους». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί